Преди няколко години британската Амбър Мей си прави първата пластична

...
Преди няколко години британската Амбър Мей си прави първата пластична
Коментари Харесай

Британка с гигантски силиконов бюст: Като наркотик е - започнеш ли, няма спиране

Преди няколко години английската Амбър Мей си прави първата пластична интервенция. Оттогава до през днешния ден тя е лягала под ножа на хирурга неведнъж и е изхарчила цяло положение, с цел да се снабди с мечтаното тяло. Самата Амбър е уверена, че още от раждането си тя не се отличавала по нищо от другите. Тя не си е и мислила, че в миналото ще има опция да промени това. След като навършила 18 години обаче тя съумяла да отслабне много, а дружно с килограмите изчезнали и гърдите на британката. Това обаче сринало самочувствието ѝ и даже не могла да се зарадва на вталената си фигура.

Публикация, споделена от (@ambermayy__) на Юли 20, 2020 в 1:02 PDT

Тогава Мей се подложила на първата си и, както тя си мислела последната, пластична интервенция. Увеличаването на гърдите ѝ коствало 5 500 английски лири. Амбър обаче останала недоволна от интервенцията. Гърдите ѝ били единствено малко нарастване, по тази причина момичето решило да се подложи на втора интервенция.

Публикация, споделена от (@ambermayy__) на Юли 28, 2020 в 12:00 PDT

След нея просто нямало спирка. До 22-годишна възраст английската съумяла да си постави филъри в устните, да си повдигне дупето, да си направи липосукция, както и ринопластика. Не се разминало и без постоянните инжекции с ботокс в лицето. За всички тези интервенции английската олекнала с 40 000 английски лири. Тя обаче изобщо не съжалява.

Публикация, споделена от (@ambermayy__) на Мар 8, 2020 в 12:45 PDT

" Сдобивайки се с големите гърди, аз внезапно се снабдих и с голям брой почитатели в Инстаграм. Не съм глупава. Прекрасно знам, че мъжете имат култове - да си фантазират за моите огромни гърди и дупе ", споделя Мей. " Някои мои почитатели дотам обичат тялото ми, че са подготвени да ми платят и идните пластични интервенции. Те са като опиат - започнеш ли един път, няма прекъсване ", признава още Амбър за силиконовите интервенции.

Публикация, споделена от (@ambermayy__) на Авг 7, 2019 в 11:38 PDT

В момента момичето се устоя напълно единствено с помощта на своето тяло. Амбър има профил в платформата OnlyFans, където почитателите заплащат, с цел да имат достъп до нейното по-интимно наличие, което не може да бъде оповестено в естествените обществени мрежи. Затова британката знае, че тя би трябвало да продължи да влага в този си собствен " запас ", осведоми The Sun.

Публикация, споделена от (@ambermayy__) на Апр 2, 2020 в 12:33 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР