Преди няколко години Андреа бе истински секссимвол, но още оттогава

...
Преди няколко години Андреа бе истински секссимвол, но още оттогава
Коментари Харесай

Крах в поп фолка! СНИМКИ на Андреа шокираха мрежата

Преди няколко години Андреа бе същински секссимвол, само че още от този момент е известна със пристрастеността си към фотошопа. Обработените й фотоси я вършат неразпознаваема онлайн.

От известно време водеща тематика е внезапното качване на килограми, които унищожават певицата. Известно време даже не се появяваше в общественото пространство, защото смяната във външността е явна и буди смях измежду злобарите и страдание измежду останалите.



В Инстаграм обаче Андреа е доста дейна. И дотам обработва фотосите си, че изобщо човек не може да я познае. В обществените мрежи се майтапят, че профилът й е на фиктивен човек, а изработен чрез стратегия.

Наскоро певицата реши да поеме присъединяване и да изкара някой лев. Съвсем естествено за пет пъти по-нисък хонорар от времето, когато беше настоящ реализатор в " Пайнер ". И макар експлицитната възбрана да я снимат се появиха папарашки снимки, които шокираха и най-верните й почитатели.



" Няма неприятно в това, че си качила малко, че си дебеланка, закръглена, пухкава, има неприятно да си правиш толкоз корекции по фотосите. Може би, в случай че тя стартира да се харесва някак, ще спрат и мненията. Надявам се ", написа възмутена нейна почитателка.

източник: show.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР