Преди няколко дни звездата на UFC Конър Макгрегър помоли Спортната

...
Преди няколко дни звездата на UFC Конър Макгрегър помоли Спортната
Коментари Харесай

Хабиб отново в октагона най-рано през септември?

Преди няколко дни звездата на UFC Конър Макгрегър помоли Спортната комисия на Невада за пролонгация и те почетоха неговата молба. Днес стана ясно, че Хабиб също е помолил за пролонгация и неговата молба също е била почетена.

Двамата трябваше да се явят през днешния ден на чуване пред комисията и да получат своите санкции, само че това няма да се случи. От комисията дефинираха нова дата, която е на 29 януари идната година, когато и двамата би трябвало да застанат пред нея.

Khabib granted continuance, won’t get sanctioned until early 2019 https://t.co/uAYeewAOi5 Tix: https://t.co/YihdZOepUd pic.twitter.com/Z6iy0o403o
— Archangel MMA (@ArchangelMMA) December 10, 2018
Макгрегър и Хабиб ще продължат да са осъдени за неопределен срок. Двамата участваха в всеобщо сборичкване след борбата им на UFC 229. Хабиб скочи отвън клетката и се сби с тима на Макгрегър, а вътре в клетката Конър се сби с хора от тима на Нурмагомедов. Очаква се Хабиб да отнесе санкция от минимум $250 000 и да получи няколко месеца наказване.

Хабиб ще почива минимум до септември, тъй като при започване на май стартира свещения месец Рамадан и той ще пости, а по-късно ще има потребност от няколко месеца, с цел да влезе във форма и най-вероятно ще се бие в последните три месеца на идната година.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР