Преди няколко дни водещият Михаил Билалов потвърди слуховете, че имаме

...
Преди няколко дни водещият Михаил Билалов потвърди слуховете, че имаме
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Забъркаха победителя със 100-те бона от „Стани богат“ в роднинска връзка с лице на bTV

Преди няколко дни водещият Михаил Билалов удостовери слуховете, че имаме човек, който е дал отговор на въпрос за 100 бона в „ Стани богат “. В четвъртък и петък ще бъде излъчена играта на нашенеца, който сподели бърз и непогрешим разум.
Мъжът, взел най-голямата сума в „ Стани богат “ се оказа, че е пенсионер, който има зад тила си 20-годишна кариера в БНР, написа show.blitz.bg.
Става въпрос за Любомир Лазаров, който от 4 години е пенсионер. В последните 20 години от професионалната си кариера е работил в БНР, а преди този момент в „ Земеделско знаме “, „ Континент “ и зам. основен редактор на „ 168 часа “.
Той е едвам третият участник в историята на играта, стигнал до въпроса за най-голямата сума – 100 хиляди лева И в действителност това е участникът, който си потегля с най-голяма сума изобщо…
“Това е исторически миг, дай да те прегърна! ”, са първите думи на водещия към спечелилия в играта. Участникът ловко употребява жокерите и резервира необикновено успокоение и хладнокръвие. За шанс той е поканил в студиото своята брачна половинка и един от внуците си.
От Би Ти Ви издават, че най-после след присъединяване си мъжът се просълзява, тъй като брачната половинка му го поздравила какъв брой добре е играл и какъв брой доста се гордее с него.
“Удивителното в “Стани богат ” е да наблюдаваш по какъв начин участниците си потвърждават, че е имало смисъл да четат всичките тези книги, да учат и да са любопитни към света. Свидетел съм по какъв начин знанията им се материализират и какъв брой щастливи са те при всяко светване на отговор в зелено. Наистина нашето студио е едно от дребното останали места, където да си интелигентен, е готино! ”, споделя Михаил Билалов за край на епизода.
Голямата вест бе коментирана и в утринния блок на bTV. Колеги на журналиста Борислав Лазаров го жегнаха в ефир, казвайки му, че на него не му трябват доста пари, защото негов родственик е спечелил 100 000 лв..
Лазаров от своя страна не сподели дума, а единствено се усмихна многозначително. Дали фактически има роднинска връзка сред спечелилия „ Стани богат “ и журналиста от малкия екран – не е ясно. Факт е, че носят една и съща фамилия, само че пък е допустимо и сътрудниците му да изхождат от този факт и просто да си търсят мотив за смешка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР