Преди няколко дни видео на Анонимните, за което вече съобщи

...
Преди няколко дни видео на Анонимните, за което вече съобщи
Коментари Харесай

Астрофизик от БАН сензационно: НАСА знае, че има извънземни още от 8 юли 1947 г. и само ни тества чрез "Анонимните", известни българи също са виждали НЛО!

Преди няколко дни видео на " Анонимните ", за което към този момент заяви БЛИЦ, разгласи съществуването на извънземни, базирайки се на данни на НАСА. Агенцията обаче отхвърли това. В обстойно изявление за в. " Телеграф професор Лъчезар Филипов, астрофизик към Института за галактически проучвания към Българска академия на науките, показа, че има две вероятни аргументи, заради които " Анонимните " пуснаха видеото си тъкмо в този момент. Професор Филипов, видео на „ Анонимните “ разгласи съществуването на извънземни, базирайки се на данни на НАСА. Агенцията отхвърли това. Какво е вашето пояснение за случилото се?
- НАСА отхвърляше други форми на живот, а по-късно стартира да приказва за ледените планети, които са спътници на Юпитер и Сатурн. Сега се заприказва за форми на живот в атмосферата на Сатурн и на Юпитер – там, където няма твърда почва. По принцип по-рано НАСА говореше, че живот може да съществува единствено на каменните планети от вида на Земята, Марс, Венера, Меркурий. Много необичайно, само че НАСА стартира доста бързо да сменя концепцията си. Учените също. Допреди 30 години се отричаха доста работи, свързани с живота. След това пристигна откриването на по този начин наречената система със седем планети, от които три са в зоната на живот. Отново беше необичайно, тъй като тази система беше открита преди четири години от НАСА.

Дълго време те не бяха сигурни какво са разкрили, тъй като става въпрос за една система, която е минисистема на Слънчевата. Там самата звезда Червено джудже е 10 пъти по-малка от Слънцето. Говори се също за търсене на форма на живот към Алфа Кентавър. Такава система е получена във тип на житен кръг в обсерваторията „ Чибълтън” през 2001 година. В полето до радиотелескопа е получено едно известие във тип на житен кръг, което доста прилича нашето известие, което е изстреляно от радиотелескопа през 1974 година. В „ Чибълтън” вместо на човек има рисунка на главуняк - създание с огромна глава. Нашето известие също е във тип на рисунка.

- Вярвате ли, че съществува този главуняк?
- Да, поради доста от свидетелствата, които хората са виждали, рисунките, които са по пещерите. Първобитните хора не са могли да си ги измислят, те са ги видели. Това са същества с огромни глави и очи. Така че почти това се вписва в нашите понятия.

- Има ли ги в този момент и съществуват ли в България?
- В България никой не се занимава с това нещо. Аз от години се пробвам да пропагандирам в Българската академия на науките да се стартира една система за събиране на данни. Хора виждат виждат НЛО, имат всевъзможни контакти.

- Имате ли сходни сигнали от известни българи?
- И известни хора са ми се обаждали. Например Коцето Калки, с него сме положителни другари. Каза, че ги е виждал. Диана Дафова сподели, че е виждала. Тя е толкоз запалена, че се е срещнала с хора от НАСА и е говорила за тези неща. Ето ви хора, които идваха при мен на конференциите и споделяха - „ ние също сме виждали НЛО”.

- Под каква форма?
- Летяща паница - или като триъгълник, или като диск, или като цилиндър.

- А за какво се пуска настоящето видео от „ Анонимните”?
- Има два разновидността. Единият е, че е подбудено от това, че наближава датата 8 юли – годишнина от случая „ Розуел “. Там падат две чинии, до които е имало тела на извънземни, някои от които са били още живи. Всичко това е било прибрано и прикрито. Другият вид е, че тази информация може да е инициирана от самите членове на НАСА. Те знаят доста неща и това е направено, с цел да се види реакцията на хората. Това е една от моите хипотези.

- Значи това е тест да се види по какъв начин реагираме?
- Да. Да се види обществото по какъв начин ще реагира. И сега, когато се види, че няма да има доста огромен потрес, ще бъде оповестено като публична информация. Когато се говореше за форми на живот на Енцелад и на Европа, никой не се беше замислял, че под ледовете на Северния океан съществува живот, плуващ като делфин.

- Наскоро НАСА разгласи откриването на 219 нови планети отвън Слънчевата система. Колко такива има общо?
- 4800 са откритите планети към други звезди, от които 600-700 са с размера на Земята. В момента се търсят планети, които са в зоната на живот – това е, когато планетата нито е надалеч, нито е близо до звезда, тъй че да има на нея течаща вода и разликата на температурата да е от минус 40 до 100 градуса. Ето това е зона на живот.

- Какво има там?
- Сега единствената форма на живот, която познаваме, е нашата планета. Затова търсим нещо сходно. На Венера, при 600 градуса температура, учените имат подозрения, че също има живот.

- Вярвате ли, че има живот там?
- На конференцията през ноември представител на съветския институт сподели тяхното мнение, че нещо се движи към апарата, който е кацнал. Не може да се дефинира формата.

- Сега има ли извънземни и къде?
- Получавам непрестанно сигнали от хората. Непрекъснато снимат и непрестанно следят. Един сътрудник ми праща фотоси от Хасково, които имам подозрения, че са НЛО, само че не знам за какво единствено той ги снима.

- Има ли смяна във вашите връзки с Българска академия на науките, знаем, че получихте наказване за това, че се изказвате от името на академията?
- Не. Нищо не става. Наказанието си ми стои. Някои мои близки споделят: сега, в който открият извънземни, отново няма да го смъкват, тъй като ти си осъден. Не мога да схвана логиката на моите сътрудници. Те ме наказаха, а други – американци, германци, непрестанно приказват на тази тематика. Помолих да се разбере кой е основателят на това. Имам 40 години стаж в тази академия. Някои желаят непосредствено моето уволняване. Защо избърза академията да ме накаже и да разгласява наказването в уеб страницата, без да разбере кой е източникът? Сега заставам с полузатворена уста, не ме позволяват до медии и по този начин нататък. Защото, видите ли, аз съм срамял науката. Казвам личното си мнение.

- През август ще следим слънчево затъмнение. Може ли да ни се отрази по някакъв метод?
- Няма да ни се отрази по никакъв метод. Слънчеви затъмнения се следят, откогато Земята съществува в границите на Слънчевата система. Единството, което може да стане, в случай че го следим без защитни средства, е да ни изгори зениците или от някоя фракция да се изпотрепят. Иначе нищо друго. Просто едно красиво събитие.

- Как гледате на прогнозите за края на света, които бяха направени неотдавна?Могат ли тези прогнози да се свържат с извънземните?
- Не. Може да има завършек на света, в случай че ни удари някой метеорит или някоя комета, а най-бързият край ще бъде, в случай че се избием един различен, само че природата няма да ни убие по този начин елементарно. Имаме монументи, доказателства за наличие на извънземни още преди 50 000 - 100 000 години. И нито един път нямаме доказателства, че има опит за разпродажба на човешката цивилизация. Имало е потопи, вулкани... Мора ние си го вършим.

- На кои планети има съмнения за нови форми на живот?
- Разработват се нови апарати, които могат да пускат хлорофил, да откриват съществуването на някаква антропогенна активност. Ние можем да извадим някакви догатки, в случай че следим към тяхната звезда някаква изкуствена инфраструктура. Една свръхцивилизация, вместо да си унищожава планетата, тя всичко ще изнесе към планетата или към звездата, с цел да може да не унищожава околната си среда. Ако имаме опция да следим такива структури към планети и звезди, ние към този момент изрично можем да приказваме, че там съществува цивилизация с доста висока степен на развиване. Не като нашата изгубена цивилизация. Не можем да създадем една орбитална станция като хората.

- Да се върнем на метеоритите. Засечени ли са сега такива, които идват към нас?
- Наблюдения на метеорити се вършат непрестанно. Правят се калкулации по кое време и по какъв начин ще мине даден метеорит към Земята. Но за жалост ние, вместо да се занимаваме с разработка на способ и средства за разпродажба на такива метеорити или комети, ние се чудим по какъв начин да си създадем оръжия и да се изтрепем един различен. Може да се ликвидира един метеорит. С тези нуклеарни оръжия може да се взриви един метеорит от вида на Икар, който в случай че удари Земята, считайте, че сме дотук. Ние сме като голи охлюви с тия метеорити. Тръгне ли някой към нас, би трябвало да просто да отидем до църквата и да се кръстим. В момента стартира да се мисли за по този начин наречената система за защита. Ето, трябваше да лети един уред, да кацне на един от метеоритите, да вземе посеви и да ги върне. Една от тайните на задачата е, като се кацне на този метеорит, да се направи сонда, да се вкара нуклеарен заряд и той да бъде накълцан.

- Приближава ли метеорит към нас сега?
- Всяка седмица четем, че някой ще прелети. Засега най-малко краят на света не се вижда.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР