Преди няколко дни в социалните мрежи се появи видео, в

...
Преди няколко дни в социалните мрежи се появи видео, в
Коментари Харесай

Хамзат Чимаев: Правете добро, защото Бог го вижда

Преди няколко дни в обществените мрежи се появи видео, в което Хамзат Чимаев купува храна на скитник в Лас Вегас. Непобедения чеченец не е знаел, че негов другар го снима, а по-късно ще качи видеото в Интернет. Въпросното видео се популяризира и както постоянно имаше разделяне в мненията от почитателите.

Едни от тях поздравяват рисковия чеченец, а други го подлагат на критика, че качва видео, в което оказва помощ. Това предизвика Чимаев да пусне пост, в който да обясни какво се е случило. В своя акаунт Хамзат написа, че не е знаел за видеото и постоянно помагал на тези в потребност, тъй като по този начин го отгледали и възпитали. Ето какво още написа той:
View this post on Instagram

A post shared by (@khamzat_chimaev) on Sep 16, 2020 at 2:54pm PDT
“Никога не съм желал да демонстрирам по какъв начин оказвам помощ на някого. Моите родители ме възпитаха по този метод. Научиха ме да оказвам помощ на тези в потребност. Не знаех, че моя другар снима и ще качи видеото, в което оказвам помощ на безприютен човек. Аз съм набожен и знам, че положителното, което правиш тук, ще ти се върне в другия живот. Правете положително, тъй като Бог вижда всичко. Обичам ви.”

Чимаев се завръща този уикенд, с цел да мери сили с Джералд Мершарт в междинна категория в Лас Вегас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР