Преди няколко дни в мрежата се появиха снимки и кратко

...
Преди няколко дни в мрежата се появиха снимки и кратко
Коментари Харесай

Историята с 11-те BMW-та от 90-те в хале край Благоевград


Преди няколко дни в мрежата се появиха фотоси и малко видео, показващи 11 чисто нови BMW-та, които са били открити в хале в Благоевград. Колите са модели 520i и 525i от 1994 година, нямат номера и в никакъв случай не са били регистрирани.

Снимките и видеото са дело на локален план, носещ името " Център за битка с ръждата ", само че, откакто задълбахме в тази ситуация, открихме, че произходът на BMW-тата е много подозрителен.



Не е ясно с какъв статут и чия благосъстоятелност са колите все още. От разнообразни български и даже непознати източници научаваме, че колите са били закупени на лизинг през " сивите " години на 90-те непосредствено от производителя. Как и дали е връщан лизинга, или пък за кого са били колите - не знаем.

" Баварците " са държани завити и образно наподобяват като нови (като изключим праха), само че допускаме, че ще се нуждаят от добър ремонт, поради годините, прекарани неподвижен.

Чували сме, че даже и на BMW-тата уплътненията и маркучите отпътуват след толкоз време, само че може и да бъркаме.



Та, по този начин.

Ако някой си търси чисто ново BMW от 90-те, край Благоевград има съвсем дузина. Седалките на някои са още със заводските си найлони. Съмняваме се обаче, че въобще някое от тях ще се продава, имайки поради съмнителния им генезис.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР