Преди няколко дни в английската история се случи президент -

...
Преди няколко дни в английската история се случи президент -
Коментари Харесай

Колко тежко е състоянието на кралица Елизабет

Преди няколко дни в британската история се случи президент - кралицата връчи мандата за ново държавно управление на новия водач на консерваторите Лиз Тръс не в Бъкингамския замък в Лондон, а в лятната си резиденция - двореца Балморал в Шотландия.
 Кралица Елизабет и вероятността за първи път да назначи новия министър председател на Англия в Балморал
Прецедентът в 70-годишното ръководство на кралица Елизабет

Здравословните проблеми постановат смяната

Като причина за това бяха посочени проблемите с подвижността й.

Ето че преди минути стана ясно, че положението на 96-годишната Елизабет II се е влошило, въпреки тя да се усеща добре. Според изказване на Бъкингамския замък тази заран лекарите на Нейно величество са предложили тя да остане под непрекъснато здравно наблюдаване.
 Снимка 586745

Кралицата продължава да е в Балморал, като от Военновъздушни сили прецизират, че всичките й деца или към този момент са там сега, или пътуват към Шотландия. Дъщеря й принцеса Ан е с нея, а престолонаследникът принц Чарлз, както и по-малките му братя принц Андрю и принц Едуард са на път за Балморал.

Принц Уилям също идва всеки миг в замъка, а за там пътуват и брат му принц Хари дружно с Меган Маркъл. Херцозите на Съсекс идват от Германия, където участваха в Invictus Games.
 С новия министър председател на Англия Лис Тръс в Балморал

С новия министър председател на Англия Лис Тръс в Балморал

От Военновъздушни сили акцентират, че още през вчерашния ден, 7 септември, по съвет на лекарите кралицата е била принудена да анулира нормалната среща със съветниците си. Притесненията за здравето й стават все по-големи, приказва се, че Елизабет II може и да е претърпяла рухване, въпреки че на 6 септември я видяхме на крайници да посреща Лиз Тръс в Балморал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР