Преди няколко дни The Sun публикува материал, в които изброи

...
Преди няколко дни The Sun публикува материал, в които изброи
Коментари Харесай

Хъфингтън поуст подхвана най-голямата ясновидка Ванга: Кои са сбъдналите й се предсказания за човечеството!

Преди няколко дни The Sun разгласява материал, в които изброи предсказанията на Ванга за 2018 година. Очаквано (или не) през вчерашния ден и македонците взеха решение, че би трябвало да пишат за българската пророчица.

Изумителните публикации за Ванга в международните медии обаче се стопират до тези две издания.  " Баба Ванга " е считана за най-голямата ясновидка на времето си. Това написа немското издание на " Хъфингтън поуст ". Преди гибелта си през 1996 година българската пророчица баба Ванга прави предсказания за докъм 5079-та - годината, в която съгласно нея би трябвало да чакаме края на света.

Някои от предсказанията на Ванга в това време са се оказали правилни. Например това, че 44-ият американски президент ще е афроамериканец - прогноза, която Ванга е направила доста години преди Барак Обама да завоюва през 2009 президентските избори в Съединени американски щати. Още през 1989 Ванга предизвестява за терористичните набези от 11-ти септември 2001. Твърди се, че също така тя е предсказала Брекзита и възхода на така наречен " Ислямска страна ".

А какво да чакаме - съгласно прогнозите на Ванга - през идната 2018-та? Предсказанията ѝ за настъпващата година са две. Едното е, че Китай ще се трансформира в международна мощ номер едно, измествайки Съединени американски щати от водещата позиция. Второто знамение е, че на Венера ще бъде открита нова форма на сила, както написа " Хъфингтън поуст ". Изданието показва и няколко случая, при които предсказанията на Ванга са се оказали погрешни.  Например това, че 44-ият американски президент ще бъде последният президент на Съединени американски щати. С идването на Доналд Тръмп на власт през януари 2017 това предсказване се оказа неправилно. Въпросът, несъмнено, е какъв брой огромни са възможностите предсказанията на Ванга за 2018-та година да се окажат правилни? Първата прогноза - за това, че Китай ще бъде новата водеща международна мощ - звучи към този момент познато. Редица медии към този момент разясниха, че Китай измества Съединени американски щати от водещата позиция в света. Британското списание " Икономист " да вземем за пример назова китайския държавен началник Си Цзинпин " най-силният човек в света " - определение, което до момента е било употребявано единствено за американските президенти. Китай набира мощност и във връзка с стопанската система. Още през 2015 производството на страната е съставлявало 15,6% от международната стопанска система. Що се отнася до второто предсказване, то е по-скоро безпочвено, счита " Хъфингтън поуст ". Според Ванга, на Венера ще бъде открит нов енергиен източник. Понастоящем обаче въобще няма проекти за експедиции на Венера, да не приказваме за проекти да се търсят някакви енергийни източници. Изданието обаче показва, че през 2018 " Parker Solar Probe " - галактическата сонда на американската организация за галактически проучвания НАСА - ще прави проучвания на Слънцето и за тази цел ще премине около Венера.

Източник: standartnews.com, представен от Блиц.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР