Преди няколко дни света бе разтърсен от загубата на иконата

...
Преди няколко дни света бе разтърсен от загубата на иконата
Коментари Харесай

Петя Буюклиева показа архивни снимки с Тото Кутуньо

Преди няколко дни света бе разтресен от загубата на иконата на италианската поп музика Тото Кутуньо, чийто емблематични шлагери надали в миналото ще бъдат забравени.

Една от най-големите родни певици Петя Буюклиева е пяла на една сцена с него, но пази и още вълнуващи мемоари от срещите си с него.

" С голяма горест за това, че прелестният Тото Кутунъо ни напусна, си припомням нашите взаимни изяви на разнообразни подиуми и другарските ни диалози! Горда съм да споделя, че той харесваше моя глас!!! ", написа певицата в профила си в обществените мрежи и сподели невероятни фотоси със световноизвестната звезда.

Фотосите разумно провокираха внимание и доста мнения от страна на почитателите на изпълнителката. " Голяма персона загубихме! Мисля, че никой различен в България няма такива фотоси!!! ", написа под тях и сътрудника на Петя Буюклиева - Богдан Томов. 

От фрагментите е видно доброто въодушевление и на двамата, както и какъв брой кавалерски Тото Кутуньо целува ръка на Петя Буюклиева.

Припомняме, че Тото Кутуньо, чието рождено име е Салваторе, си отиде в миланската болница " Сан Рафаеле " след дълго боледуване, задълбочило се съществено през последните няколко месеца. Феновете му в България още си спомнят с носталгия за невероятния му концерт в София през 2011 година

" Не преставайте да мечтаете! Ако спрете, животът губи цветовете си ". С тези думи тогава се обърна към българската публика легендата на италианската музика и сподели още, че за него любовта е гръбначния стълб, който движи живота, и след здравето, тя е най-важна.

В края на концерта си пък, великият реализатор, даде обещание в идващия си живот да живее в София и да се ожени за българка, написа blitz.bg

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР