Преди няколко дни станахме свидетели на изключително грозни сцени по

...
Преди няколко дни станахме свидетели на изключително грозни сцени по
Коментари Харесай

Китай манипулира света с това видео: Турнирът в Будапеща с коментар за скандалната ситуация

Преди няколко дни станахме очевидци на извънредно грозни подиуми по време на един от дуелите на WTA 250 конкуренцията в Будапеща, откакто.

В скандалната обстановка китайката пласира удар наоколо до страничната линия и пожела реферът да инспектира отпечатъка, само че съдията отхвърли да слезе от стола си, като в това време Тот отиде и преднамерено заличи следата от топката. Впоследствие Джън бе дълготрайно освирквана от локалната аудитория, а всичко това се отрази извънредно отрицателно на психическото ѝ положение и гейм по-късно тя взе решение да се откаже от срещата.

Видеото от този случай бързо се популяризира в обществените мрежи и събра голяма доза отрицателни мнения както от почитатели на тениса, по този начин и от професионални състезателки, които заляха с рецензии както съдията на стола, по този начин и самата унгарска тенисистка. По-късно уредниците на шампионата в унгарската столица излязоха с формален коментар за обстановката, в който опазиха локалната представителка и дефинираха видеото като манипулативно. 

" Не Амариса бе тази, която реши дали топката е в очертанията, или не. Това беше решението на арбитър на линията и по-късно последната дума беше на основния съдия. За Тот това беше едвам първи мач в главната скица на WTA конкуренция, заради което може да не е реагирала подходящо във всяка обстановка, само че все пак тя не направи нищо, което може да се дефинира като липса на честност. Не е станало никакво неразбирателство. Китай просто манипулира света с това манипулативно видео ", се споделя в коментара на Hungarian Grand Prix.

Comment on the Toth/Zhang from the Hungarian GP facebook account. There is no way a tournament account should ever say this. Players need to be careful of playing this tournament going forward.
— Owen (@kostekcanu)
 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР