Преди няколко дни стана ясно, че тазгодишните Galaxy S модели

...
Преди няколко дни стана ясно, че тазгодишните Galaxy S модели
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S20 Ultra се очертава да бъде истински звяр

Преди няколко дни стана ясно, че тазгодишните Galaxy S модели на Samsung ще се снабдят с ново попълнение в лицето на невъобразим досега по характерности и качества смарт телефон, чието име ще е Galaxy S20 Ultra.

Малко по-късно се появиха и първите изображения на смарт телефона, които много наподобяват тези на S20 и S20+, с които към този момент разполагахме.

S20 Ultra ще е моделът, който ще разполага с новия 108-мегапикселов датчик на Samsung, споделят от OnLeaks.

Нещо повече - камерата на S20 Ultra ще може да обезпечи до 100х хибриден зуум (оптика и софтуер), което е същински казус при мобилните телефони.

Това ще се случва и благодарение на 48-мегапикселова камера за далечно снимане с 10х оптично доближаване.

Към тях ще има и 12-мегапикселов датчик за широкоъгълни фотоси, както и Time-of-Flight датчик.

Засега не можем да бъдем сигурни тъкмо с какъв процесор ще разполага флагманът, само че дочуваме, че ще бъде разполагаем във разновидности с 12GB или 16GB RAM, което е много повече от оперативната памет на някои водещи модели компютри.

Друг забавен факт е, че телефонът ще поддържа microSD до 1TB, a оптималната вградена памет ще е 512GB.

S20 Ultra ще разполага и с " ултра " батерия от 5000mAh, която, несъмнено, ще може да се зарежда с 45-ватовия адаптор на Samsung.

Честно казано нямаме самообладание да забележим новите флагмани на Samsung при започване на февруари, тъй като всички знаци досега предвещават появяването на искрено неповторими и новаторски смарт телефони. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР