Преди няколко дни стана ясно, че двамата най-добри американски тенисисти

...
Преди няколко дни стана ясно, че двамата най-добри американски тенисисти
Коментари Харесай

Готови за шоу: Ясни са първите тенисисти, които ще са част от отбора на Европа за Laver Cup

Преди няколко дни стана ясно, че двамата най-хубави американски тенисисти Тейлър Фриц и Франсис Тиафо ще се причислят към Феликс Оже-Алиасим за тима на Света в тазгодишното издание на Laver Cup, а през днешния ден бяха оповестени и имената на първите две звезди, които ще се включат в тима на Европа, като това са Стефанос Циципас и Андрей Рубльов.

Миналогодишното издание на шампионата ще бъде запомнено преди всичко с последния дуел в кариерата на Роджър Федерер, както и с обстоятелството, че тимът на Света за първи път съумя да завоюва трофея. През този сезон европейците ще опитат да се завърнат на трона и ще търсят пета купа в надпреварата, което ще се състои във Ванкувър сред 22 и 24 септември.

" Имам страхотни мемоари от участието си на Laver Cup и от това, че бях част от тима ", сподели Циципас, за който това ще бъде четвърто присъединяване. " През предходната година играх с цялото си сърце и дадох всичко от себе си, само че за жалост, не се получи по този начин, както искахме. Въпреки това продължаваме напред и предвид на резултатите ни през годините на Laver Cup, съм оптимист за тази година. Ще направя всичко допустимо, с цел да оказа помощ на тима на Европа да завоюва купата във Ванкувър. "

Рубльов, който е взел присъединяване единствено в едно от петте досегашни издания на шампионата, също изрази своето неспокойствие от това да се завърне в конкуренцията. " Нямам самообладание да се състезавам още веднъж на Laver Cup. Да бъда част от тима победител в Бостън, е спомен, който ще остане завинаги в съзнанието ми ", показа съветският представител.

Stefanos Tsitsipas and Andrey Rublev are first players confirmed for Team Europe at Laver Cup in Vancouver.
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР