Преди няколко дни Славена Вътова сподели в профила си в

...
Преди няколко дни Славена Вътова сподели в профила си в
Коментари Харесай

Голото настроение на Славена Вътова

Преди няколко дни Славена Вътова показа в профила си в Instagram няколко фотоси, с които ни разкри детайлности от рождения ден на щерка си Ема. Освен че става на седем, научихме и че дребната е огромен почитател на Пипи Дългото чорапче.
 Славена Вътова, Миконос и ваканцията на модела в Гърция
Славена Вътова секси и в Гърция

Лято безспир

Тъй като Славена продължава да е една от любимките ни, имали привилегията да носят короната на Мис България през годините, не пропущаме да хвърляме по едно око на профилите ѝ в обществените мрежи. Ето по този начин и се натъкнахме на още няколко доста забавни фрагмента.

Славена Вътова разкри серия от провокативни черно-бели фотоси, на които я виждаме на плажа и на тераса с аспект към морето в тил. Интересно да отбележим е, че родната хубавица е единствено по дънки и нищо друго.

Посланието под фрагментите гласи " въодушевление ", което по всичко проличава, че за Славена е лятно, горещо и предизвикателно.

Красавицата постоянно е полагала огромни старания, с цел да се поддържа във форма. Съдейки по качените фотоси и видеа в профила ѝ в Instagram, излиза наяве, че обожава да спортува и го прави при всяка опция, която ѝ се отдаде.
 Славена Вътова, петте фотоси по бански и сложният избор, пред който сложи почитателите си
Коя е най-секси фотографията по бански на Славена Вътова

Дори на нас ни е мъчно да изберем

Именно по тази причина Славена е в такава съвършена форма, нищо че е родила две деца. Мис България 2006 година има не просто ужасно тяло, само че и знае по какъв начин да театралничи по този начин, че да притегли интереса на почитателите си, които не пропуснаха в мнения под фотографията ѝ да изразят възхищението си от това по какъв начин наподобява.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР