Преди няколко дни се състоя абитуриентският бал на дъщерята на

...
Преди няколко дни се състоя абитуриентският бал на дъщерята на
Коментари Харесай

Лияна отправи трогателни думи към дъщеря си

Преди няколко дни се състоя абитуриентският бал на дъщерята на Лияна - Дениз. Изпълнителката се постара специфичният ден на наследницата ѝ да бъде паметен, а в този момент разгласява и фотография, към която добави трогателно обръщение, написа trafficnews.bg.

Кадърът, на който двете дами театралничат с красиви рокли пред обектива, за негативно време събра над 10 хиляди лайка в Инстаграм.

" Моето пораснало детенце... Човече мое, за теб всичко си заслужава. Заради теб, колкото и тъмно да беше от време на време, аз успявах да пробия тъмнината и да видя слънцето.. Ти ме направи всесилна, мъдра и богата! Да, ти си чудото в живота ми.. Ти си безкрайността.. Ти си моето море (Дениз), море от обич! Изпълнена съм с признателност към Бог, към ориста, че имам Теб! Попътен вятър, Денизи.. Нека сърцето и разсъдъкът те водят все напред, и постигнеш всичко това, за което копнее сърцето ти️ Обичам те е малко..,много повече е от това.. ", написа Лияна към фотографията с щерка си.

Пищното празненство за бала на абитуриентката се състоя в столичен ресторант, а в по-късните часове купонът се реалокира в нощен клуб.

Гласовитата Лияна бе гвоздеят на празненството, като поздрави гостите на бала с няколко свои шлагера, а след нея микрофона хванаха Бони и щерка ѝ Михаела. Сред гостите беше и братовчедът на изпълнителката на " Каменно сърце " - Константин. На мега празненството участваха и огромен брой другари на Дениз, както и сътрудници на майка ѝ от поп фолка.

Абитуриентката се спря на стилна рокля в черно, а майка и Лияна заложи на къса светла рокля с гол тил.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР