Преди няколко дни се появи информация, че Брадли Купър и

...
Преди няколко дни се появи информация, че Брадли Купър и
Коментари Харесай

Брадли Купър и Ирина Шейк вече не са заедно

Преди няколко дни се появи информация, че Брадли Купър и Ирина Шейк се разделят. Според Page Six, връзката им " виси на косъм ", въпреки аргументите за това да не са ясни.
 Разделят ли се Брадли Купър и Ирина Шейк
Разделят ли се Брадли Купър и Ирина Шейк

Роди се проблем, а не звезда

Оказа се, че хипотетичните клюки са самата истина и двамата са се разделили, или най-малко по този начин твърди списанието People. Според изданието Шейк се е изнесла от вкъщи им, в който живеят с 2-годишната им щерка Леа де Сен Шейк Купър.

44-годишният Купър и 33-годишниaта Шейк, които публично са поставили завършек на връзката си, считат обаче да запазят положителния звук и да останат другари, с цел да може по най-разумния метод да се схванат по какъв начин да споделят родителските права над щерка си.
 Снимка 427686

Брадли Купър и Ирина Шейк са дружно от април 2015 година, а щерка им Леа се роди през 2017 година Все още новината за раздялата им не е доказана публично от нито един от двамата, по тази причина и тайничко се надяваме да не е истина. След Брад Пит и Анджелина Джоли, Брадли и Ирина несъмнено бяха една от най-хубавите двойки на Холивуд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР