Преди няколко дни, по време на празничния уикенд на Мартин

...
Преди няколко дни, по време на празничния уикенд на Мартин
Коментари Харесай

Бизнесът започва да мисли повече за възвръщаемостта на инвестициите, отколкото за DEI

Преди няколко дни, по време на празничния уикенд на Мартин Лутър Кинг младши в Съединени американски щати, четирите огромни счетоводни компании PwC оповестиха, че ще се откажат от някои от своите цели за многообразие в Съединените Щати. Базираните на расата критерии към този момент няма да се употребяват за разпределяне на стипендии или места в стажантска стратегия.

Моментът за оповестяването може би беше чудноват, само че отразяваше по-широка американска наклонност. След решението на Върховния съд предишния юни за анулация на позитивните дейности, доста компании премислят своите DEI — или разнообразие, правдивост и включване — тактики.

Нека бъдем ясни: никой не се съмнява в главните преимущества на разнообразната работна мощ. Има огромен брой дълготрайни проучвания, които демонстрират, че когато е по-висок, изключително в управителни екипи, фирмите са по-печеливши. Това е безсмислено. Ако вашият личен състав отразява все по-разнообразна база от клиенти и снабдители, вашата организация ще се оправя по-добре на пазара. Проблемът е, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР