„Преди няколко дни пак подадоха сигнал. Беше ѝ тъпкал прането

...
„Преди няколко дни пак подадоха сигнал. Беше ѝ тъпкал прането
Коментари Харесай

Близки на психолога Иван Владимиров: Един ден преди да бъде убит пак подадоха сигнал

„ Преди няколко дни отново подадоха сигнал. Беше ѝ тъпкал прането с крайници. Аз се прибирам и Славка влиза с едно одеяло цялото намачкано на земята. Това се случи един ден преди да бъде погубен “. Tова описаха близки на убития психолог Иван Владимиров-Нав пред БТВ.

„ Разправия сред мен и същия психологично болен или не знам какъв човек. С изваден револвер се разправяхме тук. Ако ме беше умъртвил тогава, в този момент Нав щеше да е жив. Веднага отидох и подадох тъжба в полицията. Беше ми чупил и колата, само че по-важното беше, че извади револвер. Полицията безусловно нищо не направи. Ходих повторно да ревизирам какво става при кварталния и той ми сподели „ Говорил съм с него, респектирал съм го “, показа Добри Божилов.

„ Когато той говореше в студиото за това, че предния ден още веднъж е имало случай със същия човек, аз бях там. Бяхме в тях. Говорихме си безусловно обикновено. Не сме вдигали звук. В същия миг той пристигна, заля му вратата. Преди това го беше заплашвал, че ще го простреля. Викнахме полиция. Обяснихме, че е заплашвал съвсем целия блок. Иван беше споделил на служителите на реда, че е въпрос на време да го простреля “, сподели съседът на Иван Владимиров Димитър Цветков.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР