Преди няколко дни от Alfa Romeo представиха втория кросоувър в

...
Преди няколко дни от Alfa Romeo представиха втория кросоувър в
Коментари Харесай

Alfa Romeo ще представи първата си кола на ток през 2024 година

Преди няколко дни от Alfa Romeo показаха втория кросоувър в своята гама – Tonale. Първият plug-in хибриден модел на марката може бе показан с мощ от 275 конски сили, а спорна информация от Alfa Romeo подсказва за напълно електрическа версия, която също може да се появи на пазара в околните години. Макар платформата, която Tonale употребява да не е създадена за коли на ток, от Alfa Romeo не изключват опцията тя да бъде усъвършенствана за електромотор и батерия.
`Alfa

Това стана ясно, откакто един от шефовете на марката отговори на въпрос за това дали Alfa Romeo Tonale може да получи напълно електрическа версия. „ Архитектурата може да разреши техниката на напълно електрическа версия, само че това към момента не е решено. “

`Alfa

В предишни изявленията, изпълнителният шеф на Alfa Romeo съобщи, че първият електромобил на марката ще се появи през 2024 година и с изключение на на ток, ще се предлага и като plug-in хибрид. Това ускорява още повече спекулациите за това, че Tonale може да се появи и с напълно „ зелено “ задвижване, само че към момента никой не може да удостовери информацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР