Преди няколко дни миската публикува видео от фитнес зала, като

...
Преди няколко дни миската публикува видео от фитнес зала, като
Коментари Харесай

Мис България: Селянка съм и не ме е срам

Преди няколко дни миската разгласява видео от фитнес зала, като написа: „ След над 6 месеца без клякане - 3, от които с патерици, и 4 месеца след интервенцията на скъсани менискус, колатерална и кръстни връзки, към този момент публично мога да кажа, че прикляквам “. Контузията си Карабойчева получи по време на присъединяване си във „ Фермата “9. Неин почитател обаче разяснява „ В този селски фитнес каква роля изпълняваш. Нямаш метла. “ Красавицата не остана длъжна и качи пост, в който споделя, че е селянка и не се срами.

„ Аз съм селянка. Да, от село съм и в никакъв случай не съм го крила, в противен случай. Изключително горда съм от кое място съм тръгнала, какво детство съм имала и какви родители са ме възпитали. До 4-5-годишна възраст живеехме безусловно в една стая, само че ограничения в никакъв случай не съм усещала. Родителите ми са отсъствали с месеци, с цел да работят сезонни работи в чужбина, с цел да можем ние със сестра ми да имаме всичко. В България дълго време работеха на по 2 места. Сега имат дребен личен бизнес, къща и даже ремонтират вила, която им беше фантазия и съумяха да осъществен “, написа Нанси без да се тормози.
Реклама
„ Колкото до фитнеса - мога да упражнявам на всички места. Също мога да имам скъпи и маркови облекла, както такива от втората или за по 5-10 лева Не е значимо какъв брой коства, а какъв живот ние му даваме. Ако ми се постанова, мога да дремя на всички места, кардинално хапвам всичко и хората, които ме познават, ще го потвърдят. Обичам шкембе и пача, пия ракия и грам не ми дреме. Същевременно съм приключила всичките си степени на обучение с грамоти за отличие (магистратурата ми е 6,00) и цялостен живот спортувам “, добавя Мис България. В умозаключение написа: „ Та, в случай че търсите единствено лъскави фотоси, lifestyle или подправен живот - не сте на верния профил. Със здраве и един съвет към част от хората тук - прередете си малко полезностите и целите, че стартира да става грозно. “
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР