Преди няколко дни медиите разтръбиха, че Леонардо ди Каприо се

...
Преди няколко дни медиите разтръбиха, че Леонардо ди Каприо се
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо с ново гадже - украинка

Преди няколко дни медиите разтръбиха, че Леонардо ди Каприо се е разделил с гаджето си Камила Мороне след 4-годишна връзка, само че той не остана дълго самичък. Вече е видян с ново красиво момиче - украинската блогърка и модел Мария Берегова. Както стана известно, двамата са почнали да се срещат още при започване на юли.

Мария не е просто модел, а щерка на авторитетен украински предприемач от фармацевтичния отрасъл. Тя е израснала в Швейцария, а сега учи в бизнес-училище в Лондон.

22-годишната хубавица всеки ден разгласява в обществените мрежи фрагменти от луксозните места, които посещава, само че не приказва за персоналния си живот. В профила ѝ има фотография от яхтата, където е видяна с Ди Каприо, само че звездата не участва в фрагмента.
Мария е израснала в Швейцария, в този момент учи в Лондон.
Актьорът отсъства от фотографията на яхтата, където са видяни с моделката.

Актьорът не е първият фаворит на Мария. За своите 22 години тя към този момент е била омъжена и се е развела с 30-годишен арабски предприемач, занимаващ се с недвижими парцели и мода в Монако. Между другото, той се явява внук на министър на вътрешните работи на Муамар Кадафи.

Връзката на Лео ди Каприо и Мария наподобява сериозна, само че няма да продължи повече от три години, вещаят познавачи. Известно е, че артистът не върви с дами, трансферирали 25 години.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР