Преди няколко дни Георги Илиев навърши 38 години. Един от

...
Преди няколко дни Георги Илиев навърши 38 години. Един от
Коментари Харесай

Георги Илиев: Сега има две опции пред мен

Преди няколко дни Георги Илиев навърши 38 години. Един от най-хубавите полузащитници у нас е носил екипите на Черно море, Локомотив (Пловдив), ЦСКА и китайския Шъдзяджуан Юнчан.

" Чувствам се добре. Все отново 20 години професионален футбол изтощава тялото на човек, само че на тази възраст се усещам добре ", сподели пред " Хоризонт " Георги Илиев. Той е привързан до края на 2019 година с Локомотив (Пловдив), където са свързани и едни от най-хубавите му мемоари като футболист.

" Имам контракт до края на календарната година с Локомотив (Пловдив) и по-късно ще мисля какво ще върша. Добре е да бъда съсредоточен върху това, което е сега. Има разнообразни благоприятни условия пред мен, само че не желая да приказвам в този момент за тях. Офертата от клуба бе за една година, само че по мое предпочитание подписах контракт за 6 месеца. Всичко е допустимо да се случи. Сега има две варианти пред мен, само че декември или януари ще стане ясно всичко. Гордея се с това, което ме е трансформирал футбола като човек. За отговорността и морала мога да бъда горделив от това. Не съм имал съществени травми. 20 години играя, а това е сплав сред ген и работа. Имам си добър хранителен и състезателен режим и мисля, че това е водещото ", добави Георги Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР