Преди няколко дни фолк певицата Емилия навърши 36 години. Празникът

...
Преди няколко дни фолк певицата Емилия навърши 36 години. Празникът
Коментари Харесай

Певицата Емилия на 36: Открих любовта, която идва...

Преди няколко дни фолк певицата Емилия навърши 36 години. Празникът й мина в компанията на семейство и другари, както и на новата й половинка Жорж Башур, написа 24 часа.

Певицата показа в обществените мрежи, че е най-щастливият човек на света, тъй като е разкрила любовта на живота си.

" Винаги ще помня този мой 36 рожден ден през 2018 година, тъй като бях с цялото си семейство и с моята прелестна, безкрайна и същинска обич, без която не мога и постоянно ще остане в сърцето ми тъй като,открих любовта, която идва изведнъж и трансформира живота ти неотложно ", написа певицата във фейсбук.

Емилия и Жорж Башур

Тя разгласява и фотоси с изненадата, която й е поднесъл нейният любим - торта и голям букет от рози, които изписват " Обичам те ".

" Открих любовта, която ти стопира дъха единствено като си помислиш за нея. Намерих любовта, която ти дава чувството за дом. Която може да показва възприятията си. Любовта, която те кара да си секси,независимо коя част на деня е. Любовта, която ти демонстрира обичта и загрижеността си. Тази обич, която те кара да се чувстваш единствена,защото си избрал точно нея. Любов, която те кара да се чувстваш изпълнена с сила и искаща още и още. Онази обич, която може да познае настроението ти единствено с един взор. Която ще знае по кое време имаш потребност от прегръдка и по кое време да останеш сама. Която ще ти даде мощ в сложните моменти, а няма да те кара да се чувстваш още по -зле. Която ще остане до теб както в хубавите, по този начин и в не толкоз приятните моменти.

Намерих онази обич, която те окуражава да следваш фантазиите си. Която постоянно ти припомня на какво си способна, когато се съмняваш в личната си мощ. Онази обич, която има вяра в теб повече, в сравнение с ти самата вярваш в себе си. Любов, която ще бъде най-големия ти почитател, даже когато не вярваш, че го заслужаваш.

Тя в никакъв случай няма да се усъмни в теб. Онази обич, която ще ти припомня всеки ден какъв брой невероятна си. Любов, която изцяло осъзнава какво има пред себе си. Онази обич, която те желае цялата, с положителните и неприятните ти страни. Която избира теб, всякога!!!Любов, която е способна да те успокои, когато излезеш отвън надзор. Която не се бои от страстите ти. Която вижда хубостта ти даже в дните, в които ти самата не я виждаш!!!

Любовта, с която искаш да преминеш през живота. Онази, без която не искаш да живееш.Която те целува, просто по този начин. Която държи ръката ти, с цел да покаже на света, че си негова. Любовта, която ти написа всеки Божи ден,независимо кога е, с цел да ревизира дали си се прибрала жива и здрава. Любов, която знае по какъв начин да те накара да се почувстваш по-добре когато си имала неприятен ден. Намерих онази обич, която ме вади от зоната ми на комфорт. Намерих онази обич, която ме прави по-страстна и сантиментална, от която не можеш и не искаш да свалиш ръцете си.

Намерих онази обич, която счита, че тялото ти е също толкоз красиво, колкото мозъкът ти. Аз приказвам за теб,Любов!!! Всичко това си ти за МЕН!!! ОБИЧАМ ТЕ и ще те обичам постоянно толкоз мощно!! ", написа още Емилия.

Освен невероятната изненада, която е накрала певицата да се понесе на крилете на любовта, Башур честити празника на бъдещата си брачна половинка и в обществените мрежи, обещавайки й, че ще я обича до момента в който диша и постоянно ще бъдат дружно.

През февруари Емилия заяви, че с Жорж Башур са се сгодили. Тя е получила предлагането изненадващо и показа, че е доста щастлива. Преди да се събере с него, певицата живееше с Коко Динев, от който има наследник и щерка. Още по тематиката тук.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР