Преди няколко дни доц. Атанас Мангъров разкри в ефир, че

...
Преди няколко дни доц. Атанас Мангъров разкри в ефир, че
Коментари Харесай

Мангъров се разкая за Борисов щял да ми пусне

Преди няколко дни доцент Атанас Мангъров разкри в ефир, че при диалога си с премиера Бойко Борисов, той му е споделил: " Абе, Мангъров, толкоз си безапелационен, че в случай че бях жена, щях да ти пусна ".

" Това за Борисов беше доста неуместно изявление от моя страна. Но това, което желаех да кажа е, че въпреки всичко макар всички прокоби на щаба, въпреки всичко се откри един човек със здрав разсъдък, който разбра какво се случва, тъй като въпреки всичко той е индивидът, който управлява страната. И макар всички тези прокоби, тъй като виждате, че щабът продължава да пророкува, по какъв начин щяло да има крепко умиране, втори талази, трети талази, просто министър председателят чу и разбра. И както виждате нещата по-късно потеглиха по много верен път, макар всички запаси и съпротивата на някои хора.

Всеки опит да се употребяват медицински постановки за други цели е доста рисков ", сподели той в предаването " Студио Хъ " по Телевизия " 7/8 ".

" Аз мисля, че нещата трябваше да приключат на 13 май. Много се учудих, че продължиха. Но очевидно има хора, на които това им хареса. Това е едното, а другото е, че има хора, които доста се уплашиха и доста ги е боязън, настрана, че има хора, които не престават да се плашат. Ето, както в този момент от на следващия ден се отварят към този момент детските градини и се оказва, че единствено една четвърт от хората са склонни да пуснат децата си на детска градина. Друг е въпросът, че самите учителки и лели, които са в градините, също не са доста въодушевени да вървят на работа, тъй като ги е боязън. И това са неща, които ще продължат доста дълго време ", счита той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР