Преди няколко дни долетя тревожна новина от Китай, че у

...
Преди няколко дни долетя тревожна новина от Китай, че у
Коментари Харесай

Доц.Мангъров отговори на най-важния въпрос: Може ли да се заразим повторно с коронавирус?

Преди няколко дни долетя тревожна вест от Китай, че у хора, преболедували вече COVID-19 , още веднъж са открити следи от вируса. Това автоматизирано бе разтълкувано по следния метод: явно против болестта не се построява имунитет и човек може да прекара заболяването повече от веднъж.

Дали това е по този начин, разкрива един от водещите специалисти у нас, доц.Атанас Мангъров :Повторното заразяване с коронавирус е невероятно, който го твърди – не си е чел учебниците, съобщи доцент Мангъров по Нова телевизия.  Той сподели, че в случай че изписан пациент е с негативни проби, само че по-късно има позитивна, това не значи, че той се е заразил отново, а просто продължава да отделя този вирус.

Той още веднъж съобщи тезата си, че да се спре COVID-19 би трябвало най-малко 70% от популацията да го изкара. Освен това повече от хората няма да схванат, че са инфектирани, разяснява началникът на детското поделение към Инфекциозната болница. Той още веднъж посочи тезата си, че ограниченията би трябвало да бъдат последователно разхлабени, а не предно място да бъдат мощните и младите, които да могат да спортуват.

Доц. Мангъров сподели, че сега Българската православна черква се държи най-адекватно.

„ Там би трябвало да отидат тези, които са най-млади и най-здрави, а тези, които са по-възрастни и заболели – дано не отиват “, сподели той.

Инфо:зажената
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР