Преди няколко дни Диона успя да уплаши всички ни, публикувайки

...
Преди няколко дни Диона успя да уплаши всички ни, публикувайки
Коментари Харесай

Понякога не знаеш колко си силен! Диона излезе от болницата, заговори за Бог и съдбата

Преди няколко дни Диона съумя да уплаши всички ни, публикувайки фотография от болница, с която ни заяви, че краткотрайно анулира участията си и прикани никой да не я пита какво ѝ е.

Виж още: Циркът продължава! Теди Александрова върна жеста - напсува фамилия Стораро, Емрах бил наркоман 

Е, положителната вест е, че Диона към този момент не е в болница, а участията ѝ се възобновяват. Освен това тя към този момент е с нови мигли и нов маникюр. Певицата употребява времето преди първото присъединяване след подновяването им, с цел да отговори на някои въпроси на почитатели.

Диона показа, че към този момент е по-добре, а човек не знае какъв брой е мощен, до момента в който животът не му го покаже с тествания. Певицата не показа каква е била повода за късата пауза, само че съобщи, че има вяра, че всичко се случва с причина. " Бог знае кое е най-хубавото за нас, има орис и тя в никакъв случай не е инцидентна ". 

Виж още: Стана ясно от кое място са парите на Зори Джи! Ето по какъв начин риалити звездата си разрешава тези почивки 

Преди дни, откакто Диона разгласява въпросното стори, в което ни заяви, че е в болница, започнаха спекулации по тематиката, свързани с повода. Тогава певицата се възмути обществено от писанията, свързани с персоналния ѝ живот, тъй като една от главните версии, тиражирани тогава, бе обвързвана с възможна бременност.

Изображение: https://www.instagram.com/diona_alpha/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР