“Преди няколко дни четох анализ на Иван Гарелов, на който

...
“Преди няколко дни четох анализ на Иван Гарелов, на който
Коментари Харесай

Овчаров: Атаката срещу Нинова има за цел дестабилизация на БСП

“Преди няколко дни четох разбор на Иван Гарелов, на който също му е направило усещане, че в последните седмици се получи тотална офанзива против Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова. Всички някогашни ръководители на партията и всички опозиционни светила се изрекоха по какъв начин Българска социалистическа партия не уцелила ваксата и по какъв начин би трябвало да се поддържа ГЕРБ. А в това време, за по-малко от 3 месеца, ГЕРБ възприе от Българска социалистическа партия повече хрумвания, в сравнение с за миналите 3 години. “ Това съобщи пред Дарик радио Румен Овчаров, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия.

Той даде многочислени образци за това- за намаляването на ДДС- ГЕРБ одобри предложение, което Българска социалистическа партия внася от 3 години, макар че ръководещите понижиха налога единствено за заведения, а не за храни и медикаменти, каквото е предлагането на левицата. Той уточни, че при въвеждането на изключителното състояние ГЕРБ се съгласи с Българска социалистическа партия за въвеждане на едномесечен период, а не да бъде безсрочно, по-късно одобри още едно предложение на левицата, че изключително състояние би трябвало да се вкарва от Министерския съвет, а не от един министър. „ След няколко дни още веднъж ГЕРБ одобриха мярката на Българска социалистическа партия за основаването на комисия за надзор на изхарчените средства в обстановката с ковид. И след всички тези случаи, когато ГЕРБ се преценява с Българска социалистическа партия, излизат избрани фрагменти на левицата, които изясняват, че Българска социалистическа партия би трябвало да слуша ГЕРБ и да ги хвали “, сподели Овчаров. Той бе безапелационен, че Българска социалистическа партия ще усилва своята поддръжка.

“Прави усещане, че всички тези критикари не разискват обстановката в страната. Нито Георги Гергов, нито Михаил Миков, нито различен от опозиционерите не разсъждават кой ръководи България, какво се случва с паралелната страна. Те не разискват тези въпроси. Затова се връщам още веднъж на Гарелов, който сподели: „ Като е толкоз неприятен началник тази Корнелия Нинова за какво ръководещите концентрират толкоз доста да я смъкват? “ Хайде за ръководещите е ясно, но за какво и избрани наши съратници желаят толкоз доста да я смъкват? Защото същите тези хора в Българска социалистическа партия желаят да ни подреден нов сезон на това, което гледахме предходната година- скандал след скандал. ”, съобщи социалистът. Според него, в случай че това се случи, няма да има никакво значение кой ще бъде определен за ръководител на партията: „ Просто ръководещите ще са си свършили работата – който и да бъде определен тогава за водач, ГЕРБ ще бъдат избрани отново. ”

Бившият министър на стопанската система и енергетиката акцентира, че за него няма никакво подозрение, че всички тези, които сега стартират още веднъж „ да бунят кошера “, работят за дестабилизация на партията. “Резултатът е този – да оказват помощ на ГЕРБ да завоюват още веднъж властта. Една огромна част от хората в Българска социалистическа партия явно са намерили своя тласък да работят против самата Българска социалистическа партия ”, приключи Румен Овчаров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР