Преди няколко дни Черно море отбеляза своя 110-и рожден ден

...
Преди няколко дни Черно море отбеляза своя 110-и рожден ден
Коментари Харесай

Пламен Андреев: Предстоят по-добри дни за Черно море!

Преди няколко дни Черно море означи своя 110-и рожден ден с празненство в Зала 1 на Фестивален и конгресен център във Варна. На събитието участваха някогашни футболисти, ръководители и деятели, съдействали за славната история на " моряците ", както и проведените почитатели на Черно море, които през годините са потвърдили своята обич и преданост към варненския клуб.

По този мотив Изпълнителният шеф на " моряците " Пламен Андреев излезе с послание и апел към всички, които милеят за клуба.

" Искам да благодаря на всички, които способстваха за основаването на това ужасно събитие по случай 110-годишнината на клуба. Благодаря за поддръжката,която всекидневно срещам от последователи към мен.

Това събитие ме подтикна да прикани всички да бъдем все по-обединени. Ръководство, футболисти, треньори, детско-юношеска школа, някогашни футболисти и последователи - всички да бъдем дружно, като пестник, тъй като всичко в този свят се гради от общества.



Да създадем по този начин, че всеки един мач на " Тича " да бъде празник. Да привличаме от ден на ден последователи и да възпламеняваме любовта към тима във от ден на ден деца и юноши.

Имаме непоклатимост за разлика от доста други клубове и това би трябвало да ни служи като здрава основа единствено да градим.

Да, всички знаем, че изискванията на стадиона ни не са от най-хубавите към този миг, само че това не трябва да ни служи като опрощение да не поддържаме обичания си клуб. Напротив - това би трябвало да ни стимулира да бъдем дружно във всеки един мач. Само един до друг можем да успеем. Всеки мач за нас е борба, а на бойното поле изискванията не постоянно са толкоз положителни.

Гарантирам ви, че скоро ще дойдат по-добри дни за клуба, за стадиона и базите на Черно море, само че би трябвало да не стопираме да бъдем единни. Черно море го има към този момент 110 години и ще го има до момента в който свят светува. От всички нас зависи, по какъв начин ще запишем имената си в историята.Като несъвършен интервал или като интервал,в който е реализирано нещо огромно.

Вярвам, че дружно можем да реализираме доста значими неща.

За мен беше чест и привилегия да бъда част от това събитие, на което видях сълзи в очите на митове на клуба и дружно си спомнихме за най-великите моменти в историята на Черно море.

И не забравяйте - това, което вършим приживе, отеква във вечността! Само Черно море! ", сподели Андреев. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР