Преди няколко дни България беше на грешната страна на историята.

...
Преди няколко дни България беше на грешната страна на историята.
Коментари Харесай

Плевнелиев: Правилният ход е да подкрепим Украйна по всички възможни начини

" Преди няколко дни България беше на неверната страна на историята. Стана ясно, че Русия е агресор, а Путин е нов Сталин. Правилният ход е да подкрепим Украйна по всички вероятни способи. " Това съобщи някогашният президент Росен Плевнелиев в ефира на Би Ти Ви.

Той разяснява и тематиката за диверсификацията и доставките на природен газ. По думите му в този момент имаме лична газопреносна мрежа. Той добави, че в този сложен миг " Балкаснки поток " избавя България. Според Плевнелиев от там можем да вземем газ, от където си желаяме. " Балкански поток " е добра договорка, тъй като инвестицията има огромна възвращаемост, сподели още някогашния президент.
 Зеленски пред Кирил Петков: Всяка страна оказва помощ по този начин, както може
Зеленски пред Кирил Петков: Всяка страна оказва помощ по този начин, както може

Помолили са ни да ремонтират тяхна военна техника в наши фабрики

" Един водач може да бъде слаб или мощен. Силните водачи водят хората и им споделят, кое е вярно. Лидерите би трябвало да схванат в този сложен исторически миг, кое е значимо за България. Измисления неутралитет на Румен Радев е покана за национална злополука . ", съобщи Плевнелиев. Правилната позиция е политиците да ни водят към почтено участие в НАТО и цялостна интеграция с Европейски Съюз, добави той.

В държавното управление няма място за популизъм, има място за смели политически решения . България би трябвало да достави оръжия на Украйна, с цел да отбрани себе си. Радев дава ли си сметка, че ние може да сме идващите, запита Плевнелиев.

Радев пося семето на популизма. Има заплаха на идващите избори да има още повече русофилство. Не би трябвало да вървим незабавно към предварителни избори, а демократичните сили да се обединят към няколко целта. Един от тях би трябвало да е ускорено влизане в еврозоната.
 Радев пита чии ползи обслужва кабинета
Радев пита чии ползи обслужва кабинета " Петков "

Спирането на доставките на газ за него ще бъде същински тест за европейската солидарност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР