Преди няколко дни Андреа направи секси видеопост, на който е

...
Преди няколко дни Андреа направи секси видеопост, на който е
Коментари Харесай

Не се спря: Андреа пак се изложи

Преди няколко дни Андреа направи секси видеопост, на който е облечена в наследник бански. Явно лятото липсва на фолк дивата и тя реши да разгласява спомен. За смях на всички певицата е обула сребрист висок ток. Шокът пристигна, когато тя реши да влезе във водата с обувките. Толкова се е отнесла, че не помни разпоредбите на публичния басейн. Бившата на Кобрата и грам не се замисля за обстоятелството, че е във водата със сребърните си токчета, и продължава да се чекне съблазнително.

Последователите на певицата не одобриха добре поста. На всичко от горната страна Андреа се налива с алено вино в най-голямата горещина.

„ Токчета в басейна, алено вино на топло време... ами то си е за сеир “, разяснява отчаян почитател.

Мнозина изкоментираха още един подробност, а точно, че зад звездата в кадър е хваната друга жена, която опулено я следи. Видимо е, че свидетелката на осъществяванията на Андреа се забавлява.

„ Видя ли по какъв начин те гледа дамата зад теб и се смее? “, заядливо запитва злобар.

„ Ако бях по-пълна, щяхте да кажете, че съм дебела. Сега като съм слаба, нещо друго ще намерите. Хората, които пишат такива нелепости, имат проблеми със себе си, не с мен “, оправдава се  певицата.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР