Преди няколко дни Александър Зверев даде любопитно интервю за Eurosport,

...
Преди няколко дни Александър Зверев даде любопитно интервю за Eurosport,
Коментари Харесай

С нескрита досада: Надал отговори на твърденията на Зверев за евентуалното си отказване

Преди няколко дни Александър Зверев даде любопитно изявление за Eurosport, в което беше провокиран да направя няколко прогнози за сегашния тенис сезон. Безспорно най-интересната от тях беше обвързвана с предсказанието на германеца, че съгласно него Рафаел Надал ще завоюва тазгодишния Ролан Гарос и след това ще се отдръпна от професионалния спорт, а думите на олимпийския първенец от Токио бързо стигнаха до самия 22-кратен " мейджър " притежател, който разяснява зародилите клюки по следния метод:

" Нямам визия какво ще се случи след шест месеца. Имам чудесни връзки със Зверев, само че не чак толкоз, с цел да му споделя нещо сходно. Реалността е, че съм тук, с цел да играя тенис и ще се опитам да имам мощна 2023-та година, продължавайки да се боря по същия метод с компликациите, които до момента са съпъствали моята кариера. В момента само вие мислите за моето отричане, тъй като не спирате да ми задавате сходни въпроси на всяка една конференция, само че ще продължавате да получавате един и същи отговор " - разяснява сопнато Надал.

In interview for Eurosport, Rafa`s been told about Zverev`s bold prediction for 2023 [that is, Rafa retiring after RG] and is asked if Zverev knows something we don`t.

See this
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР