Преди няколко дена се навършиха точно 18 години от спечелването

...
Преди няколко дена се навършиха точно 18 години от спечелването
Коментари Харесай

Тя удари джакпот от 35 млн. долара, но само дни по-късно бе готова да даде всеки спечелен цент, ако можеше да върнe времето назад

Преди няколко дни се навършиха тъкмо 18 години от спечелването на най-големия в историята джакпот от слот машини в Лас Вегас. Не е загадка обаче, че на доста от огромните спечелили в лотариите и хазарта ориста сервира доста неприятни изненади, написа Блиц, базирайки се на Webcafe.

За Синтия Джей Бренан животът е поредност от шансове. Тя печели най-голямата сума от
слот машини в Лас Вегас - 35 млн. $. По-малко от два месеца по-късно обаче всичко се трансформира необратимо, само че този път ориста се обръща против нея.

Синтия постоянно е желала да бъде независима. По тази причина едвам навършила 21 години тя напуща родния Сакраменто и се мести в Лас Вегас. В Града на прегрешението стартира работа като сервитьорка в коктейлния бар на
казино " Монте Карло ". Там се среща с любовта на живота си - Тери, който е барман в същото заведение.

Двойката не живее в последна беднотия, само че мъчно свързват двата края.

Синтия непрестанно се пробва да взима спомагателни смени, с цел да изкара повече пари. Освен това двамата с Тери се сгодяват и стартират да възнамеряват скромна женитба, която да дава отговор на приходите им.

На 26 януари 2000-а година Бренан взема решение да излезе с бъдещата си свекърва, с цел да отпразнува годежа си. Въпреки че живее във Вегас, младата жена рядко излиза и за нея е същинско наслаждение да се окаже от другата страна на бара.

Толкова е въодушевена, че непрестанно изяснява на свекърва си по какъв начин в този момент ще завоюва купища пари, макар че знае по какъв начин да бъде рационален комарджия и нормално не харчи повече от 100 $ в
залози. Синтия даже не подозира какво ще се случи, когато дръпне за девети следващ път ръчката на слот машината.

Пред очите й се подреждат три идентични пиктограми - късмет, оценен на едно на 7 милиона.

Първоначално, несъмнено, тя не осъзнава какво се случва, само че пищенето на машината в композиция с виковете и ръкоплясканията на останалите гости я връщат назад в действителността.



Синтия печели
джакпота, възлизащ на малко под 35 млн. $ - пари, които разрешават на нея и Тери да сключат брак на мечтаната от тях гала. По-малко от две седмици след щастливата нощ двамата се женят на обилна и разточителна гала, каквато постоянно са желали, само че не са могли да си разрешат. Освен това младоженците стартират да обмислят околосветско странствуване за медения си месец.
Малко по-късно - на 11 март същата година - Синтия още веднъж е на открито, този път е със сестра си Лейла, с цел да отпразнува преди малко миналата женитба. На прибиране двете са в остарелия Chevrolet на Синтия и чакат на червен светофар. При потеглянето си колата е пометена от камион, който даже не стопира на алената за него светлина.

Последното, което спечелилата
джакпота си спомня преди конфликта, е, че споделя на сестра си какъв брой необикновено щастлива е.

Оказва се, че зад кормилото е 59-годишен лидер, който има зад тила си 16 арестувания за шофиране в нетрезво положение. От полицията по-късно споделят, че е карал пийнал с най-малко 80 км/час и даже не е направил опит да спре преди кръстовището. Сестрата на Синтия умира на място.



Бренан прекарва 10 дни в болничното заведение в Лас Вегас и месеци в мъчителна рехабилитация. Седем от гръбначните й прешлени са счупени и лекарите не дават огромни очаквания, че ще се раздвижи. Отнема й седмици даже единствено да се научи да ръководи инвалидната си количка с джойстика.

През април 2001-а водачът палач е наказан на 28 години затвор съгласно законите на щата Невада.

Съпругът й Тери е неразделно до Синтия в грижите за нея и съгласно Бренан той й е дал сили да оцелее - в болничното заведение и във възобновяване си. Двамата обаче са безапелационни, че биха дали всеки извоюван цент, в случай че можеха да върнат времето обратно.



Междувременно съгласно медиците Синтия ще може да движи само ръцете и раменете си до края на живота си, само че тя остава оптимист, че все в миналото ще проходи. Все отново и преди възможностите са били на нейна страна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР