Преди някакво време започнах да ходя на психотерапевт. Винаги съм

...
Преди някакво време започнах да ходя на психотерапевт. Винаги съм
Коментари Харесай

Папи Ханс изпличка, тръгна по психотерапевти

" Преди някакво време започнах да отивам на психотерапевт. Винаги съм се чувствал като стабилен човек, с много добър и спретнат разум, само че се усещах доста необичайно във връзката си, за пръв път имах това чувство ", това показа наскоро Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс.

Изпълнителят на " Кекс "  разкри непредвиден за необятната аудитория проблем, който е имал в персоналния си живот и то още, когато е бил дете. Като по-малък той доста се афектирал в моментите, когато родителите му се карали. Всичко това Папи сподели пред изложбата за мъжкото психологично здраве, в която се включиха и куп други известни мъже.

" Колкото повече задълбавахме и колкото повече си говорихме, аз започвах да се връщам към детството ми и към това в действителност какъв брой ме е наранила динамичността, която съм имал с татко ми ", споделя той.

Трендафилов споделя също, че като дете се чувствал безпомощен, когато " всяка вечер "  слушал по какъв начин майка му и татко му се карат в прилежащата стая, което довело до неговото " изстиване "  към отрицателните страсти. " За това просто стоиш и слушаш... и се опитваш да охладнееш към обстановката! Тогава механизмът, който съм построил към татко ми и неговите страсти, които бяха толкоз променливи, беше, когато видя човек, който изпада в въодушевление и не се усеща постоянен, аз изстивам към него. "

Писателят споделя, че в началото не си давал сметка, че пренесъл този предпазен механизъм и във връзките си, само че след помощта, която получил, спрял да го прави. " Някак си осъждах другите хора за това, че те нямат прочувствена непоклатимост, а истината е, че аз съм ги ощетявал от нея. След това в никакъв случай повече не реагирах толкоз остро! ", съобщи изпълнителят.

Бащата на Папи - проф. Владимир Трендафилов, си отиде през 2019 година, оставяйки куп достижения зад тила си, като дни преди да си замине, огромната му горделивост Константин го поздрави с прочувствено послание от сцената на " Като две капки вода ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР