Преди Нова година Николета Лозанова посети една от най-добрите турски

...
Преди Нова година Николета Лозанова посети една от най-добрите турски
Коментари Харесай

Нова година, ново дупе: Николета Лозанова показа секси извивки в уникална рокля

Преди Нова година Николета Лозанова посети една от най-хубавите турски клиники за пластични интервенции, където се подложи на нова промяна. Половинката на Ники Михайлов очевидно е имала терзания от задните си елементи, тъй като си е направила ново дупе. За интервенцията разбрахме от самата Николета, която показа в Instagram, че е в Истанбул, с цел да се " ремонтира ".

Моделката избягваше да качва фотоси след интервенцията, само че очевидно се е възстановила и дебютира с новото дупе точно на Нова година. Красивата брюнетка качи видео, с което честити празника на почитателите си, само че в това време демонстрира две неща - неповторимата си сребърна рокля, както и новото дупе. 

Виж още: Изненада! Борислав от " Игри на волята " показа прелестна вест точно на Нова година 

" Най-сетне съм в Истанбул, с цел да не срещна с най-хубавия - лекар Бюлент Джихантимур. Хайде да го създадем, приятелю. Очаквайте детайлности ", написа Лозанова, когато заяви, че е в турския град, с цел да я оперират. От видеото, направено в безценен римски хотел, несъмнено си проличава, че дупето на Ни Ло е по-голямо, само че сме сигурни, че хубавицата към този момент е букнала почивка до някое скъпо и топло място, с цел да си покаже новата облага, само че в бански.

Виж още: Романтичната зима на Адриан Зурков: Инфлуенсърът заведе гаджето в Мексико... още веднъж! 

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР