Преди най-светлия и вдъхновяващ празник - 24 май, се проведе

...
Преди най-светлия и вдъхновяващ празник - 24 май, се проведе
Коментари Харесай

Награждаване по повод 24 май в Община Тунджа

Преди най-светлия и въодушевяващ празник - 24 май, се организира гала по награждаването на изявени дейци на просветата, културата и изкуството от община „ Тунджа “.

„ …Тунджанските читалища, учебни заведения и детски градини, където кипи безрезервен и безвъзмезден труд, а културата и просветата са издигнати като кауза… “, бяха част от акцентите в словото на Станчо Ставрев - кмет на Община „ Тунджа “.

„ Днес, за следващ път, се гордея с делото на всеки един от вас, с който споделям този прелестен момент “, сподели той.

Много прочувствени бяха и думите на удостоените с награди. Певческа група „ Карапчанка “, село Маломир, избра да поздрави всички с национална ария. С глас и гений присъстващите завладя деветгодишната Дебора Манолова, а в края на хубавия празник и певицата Вили Русева.

На церемонията бяха връчени две награди за просвета, обучение и просвета „ Джон Атанасов “ на Кольо Пехливанов и Димитър Димитров, както и премия „ За цивилен принос “ на Стоянка Радева Иванова - старши преподавател в Основно учебно заведение „ Св. Св. Кирил и Методий “, с. Бояджик.

С еднократно финансово стимулиране бяха поощрени девет възпитаници и студенти от общината. Част от тях, на възпитаници от Професионална гимназия по земеделие „ Христо Ботев “, гр. Ямбол, за четвърта година връчи Стоян Александров, ръководител на „ Съюз на зърнопроизводителите “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР