Преди началото на учебната година в редица училища в София

...
Преди началото на учебната година в редица училища в София
Коментари Харесай

Ваня Кастрева: В дните преди 15 септември най-много се търсят начални учители

Преди началото на образователната година в редица учебни заведения в София и страната има дефицит на учители по разнообразни предмети. В столицата от началото на септември на уеб страницата на Регионалното ръководство на образованието са оповестени 132 свободни работни места. Някои от тях към днешна дата към този момент са заети, изясняват от БНР.

Най-много се търсят начални учители, както и учители по математика, британски, български език, биология и здравно обучение, осведомителни технологии.

" Ако видите, че и на 15 септември някой търси свободно учителско място, това значи, че шефът е подложен в комплицирана за решение обстановка, тъй като всеки един работещ може във всевъзможен миг със своите претекстове да си подаде заявление за преустановяване на трудовото правно отношение. В последните дни преди началото на образователната година най-вече учители са се търсили за образованието в начален стадий ", изясни пред БНР Ваня Кастрева, шеф на Регионалното ръководство на образованието в София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР