Преди много месеци, когато съпругът ми и аз отглеждахме малки

...
Преди много месеци, когато съпругът ми и аз отглеждахме малки
Коментари Харесай

Защо фирмите засилват своята игра за преместване

Преди доста месеци, когато брачният партньор ми и аз отглеждахме дребни деца във Вашингтон, му беше казано, че работата му се реалокира в Ню Йорк. Тъй като неговият чек беше с по-голяма заплата, а сравнимите длъжности бяха малко в окръг Колумбия, почувствахме, че би трябвало да си съберем багажа и да тръгваме.

Имах шанс, защото работодателят ми се съгласи да ме реалокира на работа, която можеше да се направи от Ню Йорк, тъй че фамилните ни финанси не пострадаха.

Но децата претърпяха многочислени промени в учебните заведения и детските заведения, а аз пропусках дните на работа прекомерно постоянно в месеците след преместването, защото ние се борихме да възстановим мрежата за поддръжка, която бяхме изоставили.

Така че не беше изненада, че скорошно изследване на асистентите от Бостънския лицей Хано Фьорстер и Робърт Улбрихт откри, че компликациите при намирането на две подобаващи работни места доста понижават каузи на семействата с двойни приходи, които желаят да се реалокират - нормално с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР