Преди минути земеделци от Сандански се събраха на детелината при

...
Преди минути земеделци от Сандански се събраха на детелината при
Коментари Харесай

Започва протестът на земеделците в Сандански! С тежки машини и животни на пътя блокираха движението в района на с. Ново Делчево /Снимки/

Преди минути земеделци от Сандански се събраха на детелината при село Ново Делчево и с машини и животни блокираха пътя, в символ на митинг,срещу ограниченията на държавното управление ощетяващи аграрния бранш.

Преди дни водачът на РЗС Яне Янев прикани сътрудниците си животновъди да излязат и да блокират пътищата, в това число и граничните пунктова, с цел да се постави завършек на " вихрещия се геноцид ".. По рано през днешния ден община Сандански осведоми, че през днешния ден – 07.02.2024 година, ще бъде лимитирано придвижването на моторни транспортни средства в региона на пътен възел (детелината) на автомагистралата при село Ново Делчево.

Ограничителният режим на придвижване се постанова заради проведеното през днешния ден от 10:00 до 13:00 ч. протест – шествие от Българската земеделска камара.Движението на коли, в посочения часови диапазон, ще се пренасочва по различни обходни направления. Очаквайте детайлности.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР