Преди минути завърши инфарктното заседание на управляващите в сградата на

...
Преди минути завърши инфарктното заседание на управляващите в сградата на
Коментари Харесай

Симеонов: Почва да ми писва! Съсипвате ежедневието на българите!

Преди минути приключи инфарктното съвещание на ръководещите в постройката на Министерския съвет. Коалиционните сътрудници излязоха с първи изявления след поисканите в петък оставки от премиера Бойко Борисов на министрите Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски. 

" Почва да ми писва ", бе първият коментар на вицепремиера Валери Симеонов, предава Блиц.

" Нямам планове да давам отговор на тенденциозни въпроси. Буквално унищожавате всекидневието на българите с внушенията, че всички са гадове и би трябвало да бъдат изметени ", отсече той вместо да отговори на заложените журналистически въпроси.

Безумният му яд бе предизвикан от Илиана Беновска дали патриотите и ГЕРБ са извикали Владислав Горанов, с цел да приказват за пари.

" Ако нямате обстоятелства за корупция и подкупи не обвинявайте никого и не манипулирайте. Аз съм застанал тук с името си ", сподели още Симеонов, чиято оставка бе по поискана от водачът на АТАКА Волен Сидеров.

Вицепремиерът Валери Симеонов се разгневи на въпрос на Илияна Беновска дали патриотите и ГЕРБ са извикали Владислав Горанов, с цел да приказват за пари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР