Преди минути във Враца е станала жестока катастрофа, съобщава Булнюз.

...
Преди минути във Враца е станала жестока катастрофа, съобщава Булнюз.
Коментари Харесай

От последните минути: Жестока катастрофа във Враца, има загинал и тежко ранен полицай

Преди минути във Враца е станала жестока злополука, оповестява " Булнюз ". Две коли са се размазали на светофара на Стария пазар, като едната е разполовена. При свирепия удар човек е изхвърчал и е паднал в близкия подлез. Мъжът е умрял на място.
Три коли за спешна помощ са пристигнали на мястото на ужасяващия случай, натоварили са хора от смазаните коли и тръгнали с пусната звукова сигнализация към незабавния център. И тримата са в извънредно тежко положение, като двама от тях лежаха безжизнени на асфалта, добавя bulnews.bg,

На мястото на злополуката има и велосипед, само че на този стадий не е ясно какво е неговото присъединяване в случая. По неофициална информация колоездачът е починалият мъж, който е изхвърлен на стълбите в подлеза.

Мястото на злополуката наподобява на полесражение. Цялото кръстовище е засипано с елементи от двата автомобила. Навсякъде има доста кръв. Полицията е блокирала изцяло прекосяването по основния бул.. Наоколо има стотици хора, които безмълвно следят апокалиптичната картина.

По последна информация служителят на реда В. А. е измежду тежко ранените в касапницата на Стария пазар във Враца, научи извънредно осведомителна организация BulNews.bg. Той е качен в колата за спешна помощ с изчезнали око и част от главата, и с потрошени крака.

Баща му Р. е водач в Спешния център и не е изключено да е управлявал едната от трите коли за спешна помощ, които дойдоха на мястото на злополуката. Състоянието и на тримата ранени е извънредно тежко, добавя изданието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР