Преди минути в зала 1 на НДК започна концерта на

...
Преди минути в зала 1 на НДК започна концерта на
Коментари Харесай

Кои политици уважиха Силви Вартан?

Преди минути в зала 1 на НДК стартира концерта на Силви Вартан. Сред препълнената зала екипът на Топновини видя и мощно политическо наличие.

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов и кметът на София Йорданка Фандъкова заеха местата си в залата. Други лица на ръководещата партия също почетоха Вартан.

Сред публиката и сътрудниците си са седнали и евродепутатът Андрей Ковачев, както и националният представител от българския парламент Станислав Иванов. И в случай че всички представители на ГЕРБ са заели места измежду хората, екипът ни се натъкна на различен забавен миг. Разпоредители дискретно, само че настоятелно пренасочваха фенове наоколо до VIP-ложата в НДК. Според тях се очаквало всеки миг да дойде вицепрезидентът Илияна Йотова. Макар тя да е отделена от останалата аудитория, за момента не е видяна да влиза в залата. Дали информацията е вярна и ще почете ли Йотова Вартан, която едвам осемгодишна бяга от България със фамилията си поради комунистическия режим - следва да забележим, написа topnovini.

Концертът на Силви Вартан в НДК следва сполучливия й гастрол през вчерашния ден във Варна. Над 4 000 души в морската ни столица чуха най-големите шлагери на певицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР