Преди минути в Специализирания наказателен съд в столицата започна гледането

...
Преди минути в Специализирания наказателен съд в столицата започна гледането
Коментари Харесай

Вижте кои знакови фигури от бандата на Очите застанаха пред Спецсъда

Преди минути в Специализирания углавен съд в столицата стартира гледането на ограниченията за неотклонение на петима мъже, упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за палежи, рекет, побои, изнудване и опиати, за чийто водач е апетитен Димитър Желязков-Очите. Те бяха докарани под строга защита, конвоирани от 20 служители на реда, оповестява Флагман.

Сред упрекнатите има знакови фигури от локалния ъндърграунд. Пред Спецсъда застанаха посочените за лейтенанти на Очите: Йордан Въчев-Ларша и Радослав Николов, по прякор Рачо. С искане за непрекъснат арест са още Венцислав Христов-Лавацата, Иван Пишиев и Иван Найденов.







Освен тях с обвинявания за присъединяване за ОПГ са още четирима мъже, в това число боса Митьо Очите и общински консултант от Несебър, който към момента се търси.

Припомняме, че при огромната акция в Бургас и района полицията задържа 19 души, само че прокуратурата изиска задържането единствено на 5 от тях. Според държавното обвиняване става дума за проведена незаконна група за рекет и разпространяване на опиати с огромно въздействие в цялата страна. По показанията на очевидци незаконната група е работила в последните осем години.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР