Преди минути в Министерския съвет започна брифинг, на който началниците

...
Преди минути в Министерския съвет започна брифинг, на който началниците
Коментари Харесай

Обявяват мерките за почивните дни

Преди минути в Министерския съвет стартира брифинг, на който началниците на отделите „ Охранителна полиция “ и „ Пътна полиция “ в ГДНП и Столична дирекция на вътрешните работи дават информация за основаната организация и контрола през идните почивни дни. В брифинга вземат участие комисар Веселин Младенов, шеф на отдел " Охранителна полиция ", ГДНП, комисар Звезделин Колев, шеф на отдел " Пътна полиция ", ГДНП, комисар Радослав Стойнев, шеф на отдел " Охранителна полиция ", Столична дирекция на вътрешните работи, и комисар Любомир Костадинов, зам.-началник на отдел " Пътна полиция ", Столична дирекция на вътрешните работи. " Предстоят няколко следващи почивни и празнични дни. В тази връзка желая да припомня, че към момента са в действие рестриктивните мерки за влизане и излизане в регионалните градове, избрани от министъра на опазването на здравето.
Имаме над 200 КПП-та в град София, досега са осъществени над 55 хиляди инспекции на декларациите. Малко над 3400 са декларациите, в които се открива противоречие, като жителите са оповестили, че отиват на работа, само че нямат трудов контракт, над 1300 досъдебни производства са формирани досега.

Около 200 досъдебни производства има за погрешни данни. Съставени са 19 262 акта, от които 14 628 са за неносене на маски. ", уточни комисар Младенов. " С цел недопускане на неоснователно прекосяване и пътешестване на територията на страната е основана организация за разполагане на нужния брой полицейски екипи. Контролът на пътното придвижване ще е ориентиран към водачите с рисково държание. Предвидени са спомагателни екипи, които ще правят надзор над водачите на моторно транспортни средства.

От през днешния ден до 13 май ще бъде засилен контрола върху водачите на 2 и 3-колесни моторни транспортни средства, ще се ревизира регистрацията им и видимостта на табелата, потребление на защитни каски от водачите и пасажерите. Призоваваме жителите да лимитират пътуванията си. ", моли комисар Колев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР