Преди минути в Евксиноград край Варна започна срещата на премиерите

...
Преди минути в Евксиноград край Варна започна срещата на премиерите
Коментари Харесай

Започна срещата на Бойко Борисов и Бенямин Нетаняху край Варна

Преди минути в " Евксиноград " край Варна стартира срещата на министър председателите на България и Израел Бойко Борисов и Бенямин Нетаняху.



По време на диалозите ще бъдат разисквани двустранните връзки в области от съвместен интерес, като акцент ще бъде подложен върху интернационалните и районни тематики.

Премиерът пусна видео онлайн в профила си във фейсбук.



Българският министър-председател ще бъде хазаин на Четиристранната среща на високо ниво сред България, Гърция, Румъния и Сърбия на следващия ден в резиденция „ Евксиноград “, оповестяват от държавната пресслужба.

Премиерите Бойко Борисов, Алексис Ципрас и Виорика Дънчила и президентът на Сърбия Александър Вучич ще обсъдят развиването на взаимните инфраструктурни планове в подтекста на свързаността на Балканите. Фокус на срещата ще бъде и задълбочаването на районната непоклатимост, както и настоящи европейски въпроси.

По-късно водачите от формата ще проведат работен обяд, в който ще взе участие и министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху. Израелският министър председател е на работно посещаване в България по покана на българския министър-председател Бойко Борисов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР