Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за

...
Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ако имаше справедливост в тази страна, Асен Василев и Кирил Петков трябваше да бъдат арестувани за държавна измяна

„ Преди минути станахме очевидци на най-унизителното връчване на мандат за сформиране на държавно управление в новата история на България. Просто Конституцията задължи Президента да даде мандат на Николай Денков. Истината е, че Политическа партия не заслужават този мандат “, написа водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов във фейсбук профила си.

Според него Николай Денков значи Кирил Петков и Асен Василев.

„ Някой съмнява ли се, че тия хора са едно цяло? Значи, хората, които желаят да овладеят службите – законно или нелегално, хората, които съгласуват назначенията в службите в България с непознати посолства и непознати страни, хората, които вършат „ ала-бала “ на изборите, хората, които са нагли в безпардонния си блян към власт, в този момент взеха втория мандат “, написа още Трифонов.

Лидерът на Има Такъв Народ счита, че Асен Василев и Кирил Петков би трябвало да бъдат задържани за държавна измяна и подведени под наказателна отговорност: „ Лицата Асен Василев и Кирил Петков, в случай че имаше правдивост в тази страна, трябваше да бъдат задържани за държавна измяна и подведени под наказателна отговорност. Освен записите имаме и два пъти самопризнанието на Асен Василев, че не се отхвърля от нито една от думите, казани там. Но постоянно има вяра за правдивост. “

„ Аз тези хора ги познавам. Направих всичко допустимо те да не ръководят. Тогава бях неприятен и злобен. Сега по този начин ли ви наподобява?

Сега мисля, че и вие разбрахте това, което аз разбрах преди една година. И то е, че тези хора от „ Продължаваме промяната “ – Кирил Петков и Асен Василев – за нищо на света не трябва да се допират до власт. Тяхното наличие във властта в България ще бъде пагубно за страната и за всички нас.

И защото няма по какъв начин да ни опази Бог от това, Асен Василев да е министър на финансите, Кирил Петков да е министър на стопанската система и техните производни да са министри и шефове на служби, защото нямам доверие, че Бог ще ни опази, най-добре е сами да се опазим и за нищо на света да не разрешаваме тия хора да вземат участие във властта “, написа още той.

Слави Трифонов счита за най-добре Николай Денков да върне мандата празен. Лидерът на Има Такъв Народ съобщи, че „ би трябвало да се върви към трети мандат или нови избори “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР