Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за

...
Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за
Коментари Харесай

Трифонов: Ако има справедливост, Василев и Петков трябва да бъдат арестувани за държавна измяна

Преди минути станахме очевидци на най-унизителното връчване на мандат за сформиране на държавно управление в новата история на България. Просто Конституцията задължи Президента да даде мандат на Николай Денков . Истината е, че Политическа партия не заслужават този мандат. Това съобщи в пост в обществените мрежи водачът на " ИТН " Слави Трифонов.

По думите му Николай Денков значи Кирил Петков и Асен Василев.

Академик Николай Денков получи досието

Някой съмнява ли се, че тия хора са едно цяло? Значи, хората, които желаят да овладеят службите - законно или нелегално, хората, които съгласуват назначенията в службите в  България с непознати посолства и непознати страни, хората, които вършат „ ала-бала “ на изборите, хората, които са нагли в безпардонния си блян към власт, в този момент взеха втория мандат ", споделя още той.

Според Трифонов, " в случай че има правдивост в тази страна, Асен Василев и Кирил Петков е трябвало да бъдат задържани за държавна измяна и подведени под наказателна отговорност. "

От ПП-ДБ обявиха, че актуалните проблеми на страната изискват устойчиво ръководство и устойчиво болшинство

" Освен записите,  имаме и два пъти самопризнанието на Асен Василев, че не се отхвърля от нито една от думите, казани там. Но постоянно има вяра за правдивост. Аз тези хора ги познавам. Направих всичко допустимо те да не ръководят. Тогава бях неприятен и злобен. Сега по този начин ли ви наподобява? ", написа още Слави Трифонов.

Според него Николай Денков би трябвало да върне мандата празен, да се върви към трети мандат или към нови избори.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР