Преди минути пред сградата на пожарната във Враца е бил

...
Преди минути пред сградата на пожарната във Враца е бил
Коментари Харесай

Напрежение във Враца! Изхвърлиха от кола пред пожарната наръган човек, полицията блокира града /снимки/

Преди минути пред постройката на пожарната във Враца е бил изхвърлен от движеща се кола човек, който останал да лежи на асфалта, научи първо организация BulNews.
Случайни очевидци на необикновената преживелица незабавно подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнали кола за спешна помощ и патрул на полицията. Още на място незабавните медици открили, че става въпрос за млад мъж в тежко положение, който преди този момент е бил наръган.
Пострадалият неотложно бил превозен към болничното заведение, където сега водят битка за живота му. На този стадий няма повече информация за самоличността на мъжа, както и каква е повода за тежкия престъпен случай.
В болничното заведение да ревизират какво става дойдоха шефът на полицията във Враца Янко Янколово, както и шефът на районното ръководство Илиян Георгиев. Пред незабавното гъмжи от служебни коли на Министерство на вътрешните работи, което е знак, че вътре към този момент работят и криминалисти.
По неофициална информация към този момент е издадена заповед изходите на града да бъдат блокирани, а в районното към този момент се преглеждат записите от камерите, които наблюдават трафика.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР