Преди минути на бул.“Мито Орозов“ във Враца е станал тежък

...
Преди минути на бул.“Мито Орозов“ във Враца е станал тежък
Коментари Харесай

От последните минути: Кола помете пешеходка на натоварен булевард във Враца, линейка лети към спешното /снимки/

Преди минути на бул. “Мито Орозов “ във Враца е станал тежък пътен случай, видя единствено кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg. Лек автомобил „ Форд “ с врачанска регистрация е помел на кръстовището с ул. "Околчица " жена, която се е пробвала да пресече натоварения бул.. На същото място има построен пешеходен подлез, само че все пак тя решила да мине през необятния път.
Шофьорът на колата описа, че стара жена е била тръгнала да пресича от страната на някогашния боен цех „ Гаврил Генов “ към Старите гробища и когато към този момент била в скоростната лента в посока Оряхово, ненадейно спряла. Там била пометена от лекия автомобил, който бил ръководен от млад мъж с над 10 години стаж зад кормилото. Мъжът неотложно подал сигнал на тел.112.
Пристигналите незабавни медици бързо натоварили потърпевшата жена в колата за спешна помощ и с включени сирени тръгнали бол болничното заведение. На този стадий няма информация за здравословното положение на старата пешеходка.
Мястото на злополуката е оградено с конуси, а патрул на полицията е лимитирал едната лента на булеварда в посока изхода на града, тъй че преминаващите би трябвало да са деликатни в този регион.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР