Преди минути лидерът на Продължаваме пормяната Кирил Петков обяви, че

...
Преди минути лидерът на Продължаваме пормяната Кирил Петков обяви, че
Коментари Харесай

Кой е Никола Минчев? Кандидатурата на ПП за председател на Народното събрание

Преди минути водачът на " Продължаваме пормяната " Кирил Петков разгласи, че ще повдигнат кандидатурата на Никола Минчев за Председател на Народно събрание. JАтанас Атансов от Демократична България разгласи, че от партията ще поддържат номинацията.

Кой е тоѝ? 
Кирил Петков се надява да има държавно управление до края на другата седмица, сподели за ръководителя на Народното събрание
Много се надявам, че ще имаме държавно управление напълно скоро. Надявам се, че до началото на идната седмица ще имаме подписано коалиционн...

Никола Минчев е част от политическия план на Кирил Петков и Асен Василев. Завършил е право в СУ " Св. Климент Охридски " и е корпоративен юрист в " Джингов, Гугински, Кючюков и Величков ".

Владее български, британски и немски. Сферите му на работа като юрист са недвижими парцели, енергетика и общо корпоративно право. Адвокатско сдружение „ Джингов, Гугински, Кючуков и Величков ” е една от най-големите, най-старите и най-изявените бизнес адвокатски адвокатски фирми в България. Дружеството е учредено през 1994 г и поддържа офиси в София и Берлин.

Дружеството дава целия диапазон от правни услуги, ориентирани към бизнеса, и най-много свързани с задгранични вложения на интернационалните клиенти.

" Целия си живот съм изкарал в България. За мен е чест да споделям общи правила с хора като Кирил Петков и Асен Василев и да бъда част от този екип ", сподели Минчев при представянето на плана " Продължаваме промяната ".

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР