Преди минути е поддал мостът по обходния маршрут през къмпинг

...
Преди минути е поддал мостът по обходния маршрут през къмпинг
Коментари Харесай

Поддал е мостът по обходния маршрут през Нестинарка, Ахтопол, Резово и Синеморец са откъснати

Преди минути е поддал мостът по обходния маршрут през къмпинг " Нестинарка ", който свърза общинския център Царево със селата Варвара, Синеморец, Резово и град Ахтопол, съобщи Българска телеграфна агенция.

Към момента това бе единствената опция на тези обитаеми места за връзка с Царево. В региона на къмпинга има километрични тапи.

В региона на моста има две коли за спешна помощ. Едната е изпратена след сигнал за родилка. Компрометираният мост не разрешава прекосяването ѝ, по тази причина родилката бе пренесена на ръце и тя към този момент е отведена до най-близката болница.

По алеята до моста не се позволява и прекосяването на пешеходци.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че поради пропадналия мост е прекратен трафикът за моторни транспортни средства по пътя Царево – Ахтопол и все още няма различен маршрут. Започнали са дейности по определяне проходимостта на съществуващи черни горски пътища и опцията да поемат трафика.

 

Мостът на основния път за Ахтопол също е пропаднал. Вътрешният в Царево сред кв. Василико и " Нестинарка " пък бе безусловно отвеян при вчерашния потоп. Трафикът е призрачен.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР